2020 YKS Sonucunda Üniversitemizin Bölüm/Programına Yerleşen Adayların Kesin Kayıt İşlemleri

Değerli Öğrencilerimiz, 

Öncelik hoş geldiniz, sizleri tebrik ederiz. Kayıtlarla ilgili bilgiler ve akademik takvim aşağıda ve ekte detaylı bir şekilde yer almaktadır. Aynı zamanda, birçok başlıkta hazırlanan ve yeni öğrencilerimizin yararına olabilecek bilgilendirme ve yönlendirmeler içeren sayfamızı ziyaret etmenizi taviye ederiz, lütfen tıklayınız/dokununuz.

- Kayıtlarınızı 29 Ağustos 2020'den 6 Eylül 2020 Pazar saat 23.59'a kadar E-Devlet üzerinden yapabilir ya da şahsen Meslek Yüksekokulumuza gelerek, 31 Ağustos-5 Eylül 2020 Cumartesi saat 17.00 arasında yaptırabilirsiniz. (Kayıt esnasında yoğunluk olmaması adına kesin kayıt işleminizi E-Devlet sistemi üzerinden yapmanız tavsiye edilir, detaylar ve online kayıt işlemleri aşağıda bulunan ekteki dokümanda yer almaktadır.)

- Özel Güvenlik ve Koruma Programı'nı kazanmış olan öğrencilerimizin, 31 Ağustos-5 Eylül 2020 tarihleri arasında tam teşekküllü bir hastaneden alınmış ve üzerinde Özel Güvenlik Görevlisi olur veya Özel Güvenlik ve Koruma Programı'nda öğrenci olur ibareli bir heyet raporu (tek hekim raporu da geçerlidir) ve sabıka kaydı ile şahsen gelip kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

- Özel Güvenlik ve Koruma Programı'na şahsen kayıtlar 5 Eylül 2020 Cumartesi gününe kadar sürecektir, raporu olmayanlara geçici kayıt yapılacak olup, raporların son teslim tarihi 25 Eylül 2020'dir. O tarihe kadar rapor vermeyen öğrencilerin okulumuzla ilişiği kesilecektir.

- Liseden 2010 veya daha öncesinde mezun olmuş olan öğrencilerimiz ile lise bilgileri gözükmeyen öğrencilerimizin de şahsen gelip kayıt yaptırması gerekmektedir.

- Harç yatırma, ders seçimi işlemleri 28 Eylül-2 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Harçlar 28 Eylül- 2 Ekim 2020 tarihleri arasında Vakıfbank şube, atm veya internet şubelerinden, ders seçimleri ise ubs.yalova.edu.tr sitesinden yapılacaktır.

- Kaydı tamamlanan öğrencilerimiz, öğrenci numaraları öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayabilir/dokunabilir.
 
- Tüm Programlarda Okutulan Derslerin Muafiyet Sınavı
Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı, Yabancı Dil-I ve Yabancı Dil-II Dersleri için Muafiyet Sınavı, Sınav Tarihi: 07.10.2020 (Sınav saati ve yeri web sitemizde duyurulacaktır.)
 

Çınarcık Meslek Yüksekokulu'na Kayıt Yaptırabilecek Programlar;

- Adalet, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Çocuk Gelişimi, Medya ve İletişim, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Özel Güvenlik ve Koruma, Sosyal Hizmetler, Yerel Yönetimler.

- Kayıtlarla ilgili diğer bilgiler aşağıdadır.

Sizleri yeniden tebrik eder, başarılar ve sağlıklı günler dileriz.

 

Dosya Adı
Sağlık Raporu İstenen Bölümlere kayıt (YÖK Yazısı).pdf İndir Göster
2020-2021 Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri.pdf İndir Göster
2020 YKS Yeni Kayıt İşlemleri (Güncellenmiş).pdf İndir Göster
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvim (Güncellenmiş).pdf İndir Göster