2019-2020 Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınav Takvimleri

Öğrencilerimizin Dikkatine

Lütfen Duyuruyu Sonuna Kadar Okuyunuz.

-Bütünleme Sınavları 10-13 Haziran tarihleri arasında ubs.yalova.edu.tr sitesi üzerinden  yapılacaktır.Sınavlara başarısız dersleri olan (Harf Notları FF,FD,BZ olan ) öğrenciler ve istemeleri halinde harf notları DC ile DD olan öğrencilerimiz girebileceklerdir.Bunların dışında harf notu olan öğrencilerimiz bu sınavlara giremez.

-Türk Dili II, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ile Yabancı Dil II derslerinin uzem bütünleme sınavları ubs.yalova.edu.tr sitesi üzerinden 10 Haziran saat:14.00'da başlayıp 13 Haziran saat:23.59'da bitecektir.

-Final sınavlarına giremeyen öğrenciler bütünleme sınavlarına girebileceklerdir.

-Dersten devamsızlıktan kalan öğrenciler bütünleme sınavına giremez.

-Bütünleme sınavları sırasında teknik olarak sistemden kaynaklanan problemler sebebiyle sınava giremeyen veya sınavı süresinde bitiremeyen öğrencilere, durumu, dersin öğretim elemanına yazılı olarak bildirmek ve durumun teknik açıdan incelenerek sistemden kaynaklandığı tespit edilmek şartıyla bütünleme için 14 Haziran 2020 günü sınav hakkı verilecektir.

-Bütünleme takvimleri aşağıdadır.

-Sınav takvimleri güncellenebilir 10 Haziran'a kadar sınav takvimlerini kontrol etmek sizin yararınızadır.

Dosya Adı
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları.pdf İndir Göster