2019-2020 Bahar Yarıyılı Uzaktan Eğitim, Ara Sınav (Vize) ve Final Sınavları Hakkında

Lütfen Duyuruyu Sonuna Kadar Okuyunuz

Değerli Öğrencilerimiz,

1. YÖK tarafından alınmış olan karar çerçevesinde, 2019-2020 bahar döneminin Uzaktan Eğitim yoluyla tamamlanması kararlaştırılmıştır. Bu kapsamda, geriye kalan 7 haftanın dersleri Uzaktan Eğitim yoluyla işlenilmeye devam edilecek ve öğrencilerimizin Üniversitemize gelmesine gerek olmayacaktır. 23 Mart 2020 Pazartesi gününden itibaren Üniversitemiz ubs.yalova.edu.tr adresi üzerinden Uzaktan Eğitim ile derslerin işlenilmesine başlanılmıştır.

2. Ara sınav (vize), her dersin öğretim elemanı tarafından yüz yüze değil, uzaktan olmak üzere ödev vb. yollarla yapılacaktır. Bu kapsamda, öğrencilerimizin her dersin öğretim elemanı ile iletişim halinde olmaları gerekmektedir.

3. Final sınavının tarihi ve final sınavının nasıl yapılmasıyla ilgili herhangi bir karar henüz alınmamıştır. Salgının durumuna göre, final sınavının tarihi ve final sınavının nasıl yapılması gerektiğiyle ilgili karar, Üniversitemiz tarafından alınarak öğrencilerimize duyurulacaktır.

Gelişmeleri sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

Sağlıklı günler dileriz.