2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Ara Sınav (Vize) Mazeret Sınavlarına Başvuru

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 Akademik Yılı Güz  Dönemi (vizeler) ile ilgili, Üniversitemizin hazırlamış olduğu usul ve esaslar çerçevesinde sınavlar gerçekleştirilecektir.

Söz konusu sınavlara mazeretleri nedeniyle giremeyecek olan öğrencilerimizden;

  • Covid-19 testi pozitif çıkan (belgelemeleri gerekmektedir) veya koronalı bir hasta ile temaslı olan ve bu nedenle ara sınavlarına giremeyecek durumda olanların, Hes Kodu bilgilerini de içeren (hes kodu sorgulaması yapılacaktır) aşağıdaki dilekçeyi doldurarak ve ilgili belgelerini ekleyerek cinarcik@yalova.edu.tr adresine mail göndermeleri gerekmektedir.
  • Sınav takviminden önce 14 günlük karantina içerisinde olan ve karantina sürelerini bitiren öğrencilerimizin başvuruları geçersiz sayılacaktır. Başvuruları kabul edilen öğrencilerimize mazeret sınav hakkı verilecektir
  • Dersin ilgili öğretim elemanı tarafından belirlenen bir tarihte ve şekilde mazeret sınavı yapılacaktır.
  • Mazeret sınavına girmeyen öğrencilerimize, tekrar sınav hakkı verilmeyecektir.
  • Diğer nedenlerle (trafik kazası, ölüm, afet vb.) mazeret sınavına giremeyecek olan öğrencilerimizin durumlarını belirten belgeleri form ekine koymaları zorunludur.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Not: Mazeret sınavı için başvuru, mazeret süresinin bitiminden itibaren beş işgünü içinde mazeretini gösteren belgeler ile ilgili meslek yüksekokulu müdürlüğüne yapılır. Faks ile yapılan başvurularda belgenin aslı beş işgünü içerisinde müdürlüğe teslim edilir. Bu süre dışında yapılan başvurular geçersizdir.

Not: Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi,Türk Dili ile Yabancı Dil derslerinin mazeret sınavları ile ilgili Yalova Üniversitesi Uzaktan Eğitim ve Araştıma Merkezi ile görüşmeniz gerekmektedir.

Dosya Adı
Mazeret Sınav Başvuru Formu.docx İndir Göster