2020 - 2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Haftalık Ders Programı

Değerli Öğrencilerimiz;

-2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı güz dönemi için haftalık ders progmları aşağıdadır.

-Ders programlarınızda değişiklikler ve güncellemeler olabilir. Bu yüzden programlarınızı kontrol etmeniz sizin yararınızadır.

-Ders kaydı tamamlanan öğrencilerimiz ubs.yalova.edu.tr adresinde öğrenci bilgi ekranında yer alan ders programlarında güncellenmiş ders programlarını alabilirler.

-Ders programlarında değişiklik veya güncellemeler olabilir öğrencilerimiz ubs.yalova.edu.tr adresinden öğrenci bilgi ekranından güncel ders programlarını edinebilirler.

-Dersler 5 Ekim 2020 tarihinde ubs.yalova.edu.tr adresinden uzaktan eğitim olarak başlayacak ve güz yarıyılında dersler uzaktan verilecektir.

-Harç yatırma,ders seçimi ve kayıt yenileme 28 Eylül-4 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Dosya Adı
Adalet.pdf İndir Göster