2020-2021 Güz Dönemi Ek Kontenjan Kayıtları

Değerli  Öğrencilerimiz

-Ek Kontenjan Kayıtları e-devlet üzerinden 5-7 Ekim 2020

-Şahsen 5-9 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

-Henüz liseden mezun olmamış öğrencilerin 31.12.2020 tarihine  kadar mezun olabileceklerini belirten bir yazıyla

-2010 yılı ve öncesi liseden mezun olmuş öğrencilerimizin de lise diplomalarıyla şahsen kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

-Başka bir önlisans programına kayıtlı olan öğrencilerimizin okulumuza kayıt olmadan önce eski okullarıyla ilişiğini kesmeleri gerekmektedir.

-Özel Güvenlik ve Koruma Programı'nı kazanmış olan öğrencilerimizin sabıka kaydı ve sağlık raporuyla beraber şahsen kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

-Öğrencilerimiz kayıtlarını tamamladıktan ubs.yalova.edu.tr adresine kullanıcı kısmına öğrenci numarası şifre kısmına T.C. kimlik numarasını yazıp sisteme girdikten sonra ders seçimi yapabilirler.

-Ders seçimi ile ilgili izlenmesi gereken yol aşağıdadır.

Dosya Adı
ders seçimi kayıt yenileme kullanma klavuzu.pdf İndir Göster