2020-Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Başvurusu ve Geçiş Yapılabilecek 4 Yıllık Bölümler

Değerli Öğrencilerimiz, Mezunlarımız ve İlgililer,

İki yıllık önlisans programlarından dört yıllık lisans bölümlerine dikey geçiş ile geçebilmek için girilmesi gereken Dikey Geçiş Sınavı’nın (DGS) 2020 senesi başvurusu, 17 Haziran 2020 Çarşamba günü son bulmaktadır. Bu yıl, 09 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak olan Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili başvuru bilgileri ve detaylar ÖSYM’nin www.osym.gov.tr web sitesinde yer almaktadır.

Çınarcık Meslek Yüksekokulu olarak, sekiz bölümümüzün öğrencilerine, mezunlarına ve de ilgililere rehberlik olması amacıyla, 2020-DGS Kılavuzu ve Başvuru Bilgileri’nden yola çıkarak hangi bölümlere dikey geçiş yapılabildiğini içeren tablolar hazırladık. Bu tabloların dikey geçiş sınavına hazırlanma ve sınav sonrası tercih döneminde sizlere yardımcı olmasını temenni eder, sınavda başarılar dileriz.

Dosya Adı
Yerel Yönetimler Dikey Geçiş Bölümleri DGS 2020.jpg İndir Göster
Sosyal Hizmetler Dikey Geçiş Bölümleri DGS 2020.jpg İndir Göster
Özel Güvenlik ve Koruma Dikey Geçiş Bölümleri DGS 2020.jpeg İndir Göster