Çınarcık Meslek Yüksekokulu Üniversite Tercihlerinde Öğrencilerin Yanında

Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu (MYO), üniversite tercihlerinin yapıldığı 6-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında üniversiteyi, meslek yüksekokulunu, programları tanıtmak ve aday öğrencilere destek olmak için birçok çalışma yürütüyor.

YÖK Sanal Fuarı'nda Çınarcık MYO Tanıtıldı ve Aday Öğrencilerle Birebir Görüşüldü
Tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarından ilki, dijital bir platform olan ve 7 Ağustos 2020’de son bulan YÖK Sanal Fuarı 2020’de Çınarcık MYO'nun tanıtımı ve aday öğrencilerle online (çevrimiçi) birebir görüşmeler gerçekleştirmek oldu. Bu kapsamda Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Tuba Çoban, Çınarcık Meslek Yüksekokulu adına görevli öğretim elemanı olarak YÖK Sanal Fuarı 2020’de başarılı tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirdi.

Çınarcık MYO Aday Öğrenci ve Tanıtım Sayfası Birçok Başlıkta Tanıtım Sunuyor
Tercih dönemindeki tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarından bir diğeri ise, bu sene ilk defa hazırlanan Çınarcık MYO Aday Öğrenci ve Tanıtım Sayfası oldu. Birçok başlıkta hazırlanan ve tercih döneminde aday öğrencilerin yararına olabilecek birçok bilgi ve yönlendirmeyi içeren bu sayfada; Çınarcık MYO Sosyal Medya Hesapları ve iletişim Bilgileri, Çınarcık MYO Tanıtım Filmi, Çınarcık MYO Programları 2020 Yılı Tanıtım Filmleri, Çınarcık MYO Öğrenci Bilgi Kitapçığı, Çınarcık MYO Programları Taban Puanları, Kontenjanları ve Sıralamaları, Çınarcık MYO Programları 2 Yıllık Ders Planları, Ek Puanla Lise Alanları ve Dallarından Yerleşilebilecek Çınarcık MYO Programları, Dikey Geçiş İle Çınarcık MYO Programlarından Geçiş Yapılabilecek 4 Yıllık Lisans Bölümleri, Çınarcık MYO Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Projeleri, Çınarcık MYO Fotoğrafları ve geliştirilmeye devam eden birçok içerik yer alıyor.

Liselere Yönelik Çınarcık MYO Tanıtım ve Bilgilendirme Çalışmaları Yapıldı
Diğer tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarında ise Yalova ilinde bulunan tüm liselerle Çınarcık MYO Aday Öğrenci ve Tanıtım Sayfası’nın paylaşımı, ayrıca Çınarcık ilçesinde bulunan liselerle iletişime geçilerek tanıtım ve bilgilendirmelerin yapılması sağlandı.

Aday Öğrencilerle Birebir Görüşülüyor ve Tanıtımlar Sosyal Medyada Paylaşılıyor
Programlarla ilgili birebir veya uzaktan bilgi almak isteyenlere programları temsilen öğretim elemanları yardımcı oluyor ve gerçekleştirilen çalışmaların birçoğu sosyal medyadan da paylaşılarak yayılması sağlanıyor.

Öğrencisinden öğretim elemanına, idari ve yardımcı personeline kadar, tercih döneminde tüm tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarına desteklerini ve katkılarını sunan herkese çok teşekkür eder, aday öğrencilere başarılar ve sağlıklı günler dileriz.

Çınarcık MYO Aday Öğrenci ve Tanıtım Sayfası için aşağıdaki linke tıklayabilir/dokunabilirsiniz.