Mezuniyet Sevincine Çınarcık Belediye Başkanından Destek

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Bayram KARAKURT, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Özgür Doğan GÜRCÜ ve Büro Yönetimi ve Sekteterlik Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Cihat ÇETİN; Meslek Yüksekokulumuzda 1., 2. ve 3. olarak eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz  ve 12. Ulusal Klavye Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ve aileleriyle Çınarcık Belediye Başkanı Numan SOYER' i ziyaret etti. Hoş bir sohbetin ardından Başkan SOYER, öğrencilerimize hediye takdiminde bulundu ve mezun olan tüm öğrencilere hayatları boyunca başarılar diledi.

Belediye Başkanı Numan Soyer; Yalova Atatürk Stadı’nda yapılan Yalova Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni'ne katılarak öğrencilerimizin yanında oldu.