Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Özgür Doğan GÜRCÜ

1984 İstanbul doğumludur. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı önlisans programını okul birinciliği, Büro Yönetimi Öğretmenliği  lisans  programını  bölüm birinciliği ile tamamlamıştır. 2012 yılında Marmara Üniversitesi, Yönetim ve Organizasyon  yüksek  lisansını  tamamlamıştır.   2007–2009 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesinde görev yapmıştır. 2009 yılında Yalova Üniversitesi, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı’nda göreve başlamıştır.  Program başkanlığı, bölüm başkanlığı, YÜGİM müdür yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.  İyi derecede İngilizce bilmektedir. Yönetim ve Organizasyon alanında ulusal ve uluslararası düzeyde birçok bilimsel yayını bulunmaktadır.

Meslek Yüksekokulumuzdaki görev alanları: Uzem, Organizasyon, Web Sitesi Takibi, Öğrenci Temsilciliği, Laboratuvar, Sınavlar (Vize, Final, Bütünleme, Uzem), Ders Programı Takibi ve ilanı

E-Posta: ozgurgurcu@gmail.com / odgurcu@yalova.edu.tr

İletişim: 0 226 815 5580