Öğrencilerimizin Dikkatine! Uzaktan Eğitim Dersleri Başlıyor

Üniversitemizin eğitim-öğretimi 23 Mart 2020 Pazartesi gününden itibaren uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirilecektir. Dersler, UBS üzerinden mevcut haftalık ders planına göre yürütülecektir. Ders materyalleri pazartesi gününden itibaren sisteme yüklenmeye başlanacak olup ilk haftanın (8. hafta) materyalleri en geç 27 Mart 2020 Cuma günü sisteme yüklenmiş olacaktır.  Bundan sonraki haftanın dersleri de öğretim üyeleri tarafından dersin, programda yer aldığı saatten önce sisteme yüklenmiş olacaktır. Öğrencilerimiz, her haftanın derslerini süresi içinde takip edeceklerdir. Senkron ders yapmayan öğretim üyeleri haftalık ders saatinde öğrenci etkileşimi (soru, cevap, açıklama talepleri) için sistemde aktif olacaklardır.

Öğrencilerimizin, derslerini haftalık süresi içinde, web sitemizdeki duyuruları da dikkate alarak takip etmeleri gerekmektedir. Final sınavlarıyla ilgili bilgilendirme daha sonra yapılacaktır.

Öğrenciler İçin Uzaktan Eğitim Kullanım Kılavuzu >> TIKLAYINIZ.