Şartları Taşıyan Öğrencilerimize Güz Dönemi İçerisinde Staj Hakkı Verilmesi

30.09.2020 tarihli ve 2020/09 sayılı Meslek Yüksekokulu Kurul Kararı gereğince; 2020 - 2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılında geçerli olmak üzere 2018 yılı ve öncesi kayıtlı öğrencilerden üç ders sınavına girme hakkı taşıyanların yaz stajlarını ödev olarak yapabilmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verilmiştir.

Meslek Yüksekokulumuza 2018 yılı ve öncesinde kayıtlı olmuş, mezun olmak için staj hariç üç dersi kalan öğrencilerimizin öğrenci bilgi sistemine (UBS'ye) girdiklerinde karşılaşacakları başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Staj için gerekli şartları sağlayan ancak başvuru formu öğrenci bilgi sisteminde yer almayan öğrencilerimizin danışman öğretim elemanlarına durumu bildirmeleri gerekmektedir.