Yeni Yılın İlk Akademik Kurul Toplantısı İcra Edildi

15.01.2020 tarihinde saat:13.00' te Çınarcık Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda icra edilen akademik kurul toplantısında konuşan Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Volkan TOPÇU, önceki yönetimden çok değerli bir miras aldıklarını ve bu güzel mirasa katkı sunmak istediklerini belirtti. Öğr. Gör. Volkan TOPÇU konuşmasına Öğr. Gör. Bayram KARAKURT, Öğr. Gör. Merve YAZICI ve Öğr. Gör. Özgür Doğan GÜRCÜ'ye Meslek Yüksekokulumuza şimdiye kadarki katkılarından dolayı teşekkür ederek başladı. Meslek Yüksekokuluna yenilik katacak, kurumsal aidiyeti ve verimliliği artıracak her türlü çalışmanın ve projenin destekçisi olacağız, dedi. Akademik anlamda düzenlenmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantı sonrasında Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.