2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Final Sınavı Mazeret Başvuruları

Başvuru için;

Öğrencilerimizin online olarak gerçekleştirdikleri sınavlarda yaşanacak sistemsel sorunları, ekranın tamamını alacak şekilde (Print Screen yoluyla) kaydetmeleri ve sınav süresi içerisinde ilgili öğretim elemanlarına sistem üzerinden ve cinarcik@yalova.edu.tr mail adresine mazeret formu ile birlikte e-posta yoluyla bildirmeleri zorunludur.

Öğrencilerimizden final sınavına hiç giremeyenler ise mazeret sınavı başvuru formunu (doldurup, taratıp, imzalayarak) ve mazeretini belgeleyen evrakı (Sağlık raporu, afet durumu, elektrik kesintisi belgesi vb.) cinarcik@yalova.edu.tr mail adresine e-posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Sadece başvuru formu gönderen veya imzasız evrak gönderen öğrencilerimizin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Başvurusu kabul edilip sınava girebilecek öğrenciler ve sınav tarihleri daha sonra açıklanacaktır.

Mazeret Sınav Başvuru Formu aşağıdadır.

Dosya Adı
MAZERET SINAVI BAŞVURU FORMU.pdf İndir Göster