2021 - 2022 Eğitim Öğretim Dönemi Tek Ders Sınavı Tarihleri ve İşlemleri

Değerli Öğrencilerimiz;

Sınava 4 yarıyılda alması gereken bütün dersleri alıp 120 akts yi tamamlayıp (UZEM dersleri ve seçmeli dersleri de dahil) tek bir dersten başarısız olan ikinci sınıf öğrencilerimiz girebilecektir.

Başarısız dersi olmamasına rağmen Genel Not Ortalaması (GANO) 2.00'ın altında kalan öğrencilerimiz harf notu DC,DD olan derslerinden sadece birinden tek ders sınavına başvuru yapabilir.

Staj yapıp yapmamış olmanız sınava başvurunuzu etkilememektedir.

Başarısız olduğunuz dersin yarıyılı önemli olmayıp sınava en fazla bir dersten başarısız olan öğrenciler girebilecektir.

Sınava başvuru ve sınava girmek için herhangi bir ücret yatırmanıza gerek yoktur.

Sınavlar yüzyüze olacaktır.

Öğrenci numarası 17 ve öncesi ile başlayan Pazarlama, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ile Yaşlı Bakım programı öğrencilerinin başvurularını kayıtlarının bulunduğu Meslek Yüksekokuluna yapmaları gerekmektedir.

Sınava başvuru linki aşağıda yer almakta olup 29 Haziran 2022 tarihinde aktif hale gelecektir.

TEK DERS SINAV TAKVİMİ

Bütünleme Sınavlarının Son İlan Tarihi