2022 - 2023 Güz Dönemi YUZEM (YDB101, TDB101, AİB101) ARA SINAV Duyurusu

Sevgili Öğrencilerimiz;

2022 - 2023 Güz dönemi ODB koordinatörlüğünde  UZEM bünyesinde yürütülen AİB101, TDB101 ve YDB101 kodlu derslerin VİZE sınavları yüz yüze 23 Kasım 2022 günü saat 15:30’ da başlayıp 17:00’ da bitecektir.

Sınav süresi, tek dersten sınava giren öğrenciler için 30 dakika, iki dersten sınava giren öğrenciler için 60 dakika, üç dersten de sınava giren öğrenciler için 90 dakikadır.

Sınava gireceğiniz sınıflar;

Öğrencilere Önemli Hatırlatma:

1. Sınav süresi, tek dersten sınava giren öğrenciler için 30 dakika, iki dersten sınava giren öğrenciler için 60 dakika, üç dersten de sınava giren öğrenciler için 90 dakikadır.
  2. Optik formlardaki “Kitapçık Türü” kısmı işaretlenmelidir.
  3. Optik formlardaki “Uyarı” bölümü okunduktan sonra öğrenci tarafından imzalanmalıdır.
  4. Kitapçık türünün işaretli olmadığı cevap kağıtları değerlendirilemeyecektir ve sınav sonucu 0 ( SIFIR) olarak ilan edilecektir (Sistem teknik açıdan 0' ı GR (Girmedi) olarak gördüğünden, notlar 0.1 olarak görüntülenecektir).
  5. Optik formlarda yer alan öğrenci bilgileri eksiksiz doldurulmalıdır. Ad-Soyad ve öğrenci numarasını eksik veya hatalı kodlayan öğrencinin notu SINAVA GİRMEDİ olarak ilan edilecektir.
  6. Optik formlar kurşun kalemle işaretlenmelidir.Aksi takdirde optik formlar değerlendirilmeyecektir ve öğrencinin notu SINAVA GİRMEDİ olarak ilan edilecektir.
  7. Sınavlarda 4 yanlış 1 doğruyu götürmemektedir.
  8. Lütfen sınavına girdiğiniz dersin cevaplarını optik formda doğru yere işaretleyiniz. Türk Dili sınavına giriyorsanız Türk Dili sütununu, Tarih dersinin sınavına giriyorsanız Tarih sütununu, Yabancı Dil dersinin sınavına giriyorsanız Yabancı Dil dersi sütununu işaretleyiniz.