Çınarcık Akademi’nin İkinci Yayını Gerçekleştirildi

Çınarcık Meslek Yüksekokulu’nun Youtube hesabı üzerinden oluşturduğu “Çınarcık Akademi” buluşmaları kapsamında ikinci söyleşi Aksaray Üniversitesi Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Volkan ERTİT’in katılımı ile canlı yayın şeklinde gerçekleştirildi.

“Dinin Toplumsal Gücü: Nasıl Başladı? Nasıl Devam Ediyor?” konu başlığıyla gerçekleştirilen yayının moderatörlüğünü ise Yüksekokul Sekreteri Soner TAŞOVA üstlendi.  Dr. Öğr. Üyesi Volkan Ertit’in tanıtımı ile başlayan yayına öğrencilerin ve konu ile ilgili olanların katılımı yüksek oldu. Türkiye’nin son yarım asırdır yaşadığı sosyo-ekonomik dönüşümlerin sekülerleşme için elverişli bir atmosfer oluşturduğunu ifade eden Dr. Öğr. Üyesi Volkan Ertit, sunumunu hem kendi çalışmaları hem de  istatistiksel verilerle destekledi.