Medya ve İletişim Programı Eğitim Uzmanı Cüneyt Örkmez ile Buluştu

Yüksekokulumuz Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Medya ve İletişim Programı öğretim elemanları Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen “Genç İstihdamı Projesi” kapsamında eğitim veren Eğitim Uzmanı Cüneyt Örkmez ile bir araya geldi.

Eğitim Uzmanı Örkmez ile gelecek dönemde öğrencilere verilecek eğitimler hakkında fikir alışverişinde bulunan öğretim elemanları, öğrencilerin mezun olduktan sonra iş hayatında öne çıkmasına yönelik nelerin yapılabileceğini tartıştı. Cüneyt Örkmez özellikle yapay zeka teknolojilerinin ders içeriklerine eklenmesi gerektiğine vurgu yaptı. Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Merve Yazıcı ile Eğitim Uzmanı Cüneyt Örkmez öğrencilerin özellikle staj eğitimleri konusunda istişarelerde bulunuldu.