Meslek Yüksekokulumuz Çalışanına Veda Yemeği Düzenlendi

Meslek Yüksekokulumuzun kuruluşundan bu yana gayretli çalışmalarıyla takdir toplayan teknik personelimiz Kanber Kanberoğlu için 14.11.2022 tarihinde Çınarcık Çınaraltı Tesisinde personel buluşması gerçekleştirildi. Buluşmada söz alan Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Volkan TOPÇU, "Birlikte mesai yaptığımız süre zarfında Sayın Kanber Kanberoğlunun özverili çalışmalarına hep birlikte şahit olduk. Büyük bir disiplinle kendisine verilen her görevi hakkıyla yerine getirdiğini gördük. Diğer taraftan uzun yıllara dayanan dostluğuyla da hepimizin takdirini kazandı. Meslek Yüksekokulumuzun bugünlere gelmesinde Kanber beyin katkıları büyük. Bu sebeple hem kurumum hem şahsım adına kendisine şükranlarımı sunuyor, yeni iş hayatında başarılar diliyorum.” dedi.

Teknik Personelimiz Kanber Kanberoğlu yaptığı konuşmada: "Böyle bir programı tertip eden herkese çok teşekkür ederim. Yaklaşık on yıldır hizmet etmiş olduğum Çınarcık Meslek Yüksekokulundan ayrılıyor olmak elbette ki kolay değil. Çınarcık Meslek Yüksekokulu ailesinin varlığı, gerçekten her çalışana moral kaynağı olmaya devam ediyor. Güzel dostluklar biriktirdik, umut ediyorum ki bundan sonra da bu dostluklar baki kalacaktır. " dedi.