Sıfır Atık Projesi Eğitimi Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli ile öğrenim görmekte olan tüm öğrencilerimize yönelik Yüksekokul Sekreteri Soner TAŞOVA'nın sunumuyla sıfır atık programı gerçekleştirildi.

Eğitimde sanayileşmenin, kentleşmenin, nüfus artışının ve tüketimdeki artışın kaynakları azalttığı vurgulandı. Sıfır atık projesi kapsamında atık yönetiminin ne şekilde olması gerektiği ile ilgili bilgiler verilerek, atık dönüşümü neticesinde ortaya çıkan kazanlar belirtildi. Atık türlerinin neler olduğu, hangi rengin hangi atığı simgelediği konusunda açıklamalarda bulunulunulan eğitim kapsamında, atık kutularının Meslek Yüksekokulumuzda nerelerde bulunacağı, atıkların ne şekilde atık kutularına atılması gerektiği belirtildi.

Oldukça yoğun ilgi gören Eğitim, katılımcılara teşekkür edilmesinin ardından son buldu.

Dosya Adı
Sıfır Atık Eğitim Sunumu (Mp4).mp4 İndir Göster