Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Kariyer Günü Etkinliği Düzenledi

Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü 2019-2020 Bahar Yarıyılı Kariyer Günleri kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe konuk olan Kocaeli/Derince Belediye Başkanı Zeki AYGÜN ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal BAYRAKTAR, “Eğitim ve Kariyer” konusunda öğrencilerle tecrübe ve eğitim hayatı konularında paylaşımlarda bulundu.

4 Mart Çarşamba günü saat 13.00’ da A-1 salonunda gerçekleşen söyleşi, moderatör Öğr. Gör. Cihat ÇETİN tarafından yönetilirken, Çınarcık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Özgür Doğan GÜRCÜ ve Öğr. Gör. Abdurrahman TURGUT, Öğr. Gör. Bilal TORKUL, öğrenci komisyon üyeleri Ceren POYRAZ, Ezgi KARAHAN ve takım lideri Merve Nur ACAR tarafından yürütülmüştür.

Kariyer günü etkinliğimizin sonunda okulumuz Müdür Yardımcıları tarafından teşekkür belgeleri takdim edilmiştir. Derince Belediye Başkanı Zeki AYGÜN, Müdür Yardımcılarımıza teşekkür ederek hediye takdiminde bulunmuştur. Katılımlarından dolayı Derince Belediye Başkanı Zeki AYGÜN ve Başkan Yardımcısı Kemal BAYRAKTAR’a teşekkürlerimizi iletiyoruz.