Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Taciser BUYURKAN GÜLEÇ’in Katılımıyla 0-2 Yaş Çocuklarda Beslenme Konulu Bilgilendirme Eğitimi Gerçekleştirildi

Çınarcık Meslek Yüksekokulumuzda Çocuk Gelişimi Programı tarafından Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Taciser BUYURKAN GÜLEÇ’ in konuşmacı olarak katıldığı “0-2 Yaş Çocuklarda Beslenme, Tamamlayıcı Besin ve Çocuk Beslenmesinde Doğru Bilinen Yanlışlar” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiye öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz katıldı.

0-2 yaş çocuklarda beslenme ve tamamlayıcı besinlerle ilgili önemli paylaşımlarda bulunan Dr. Güleç, Meslek Yüksekokulumuza davet edilmekten son derece mutlu olduğunu ifade etti. Dr. Güleç daha sonra çocuk beslenmesinde doğru bilinen yanlış uygulamalara değindi. Konferans sonunda soru cevap kısmına geçilerek Dr. Güleç tarafından öğrencilerden gelen sorular cevaplandırıldı. Söyleşi sonunda Dr. Taciser BUYURKAN GÜLEÇ’ e katılımlarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.