Mezun Olma ve Diploma Alma Süreçleri Hakkında

Değerli öğrencilerimiz,

Yukarıdaki adımlardan 5 numaralı adım sizler tarafından yürütülecektir. Meslek Yüksekokulumuz tarafından mümkün olan en kısa zamanda mezuniyet işlemleriniz tamamlanacaktır. İlişki Kesme Belgesi süreci başlatıldıktan sonra aşağıdaki görevlilerce onaylanması gerekmektedir. Onaylar tamamlandıktan sonra UBS ekranı içerisinde yer alan belge talebi bölümünde İlişki Kesme Belgesi (Ayrılma Belgesi) oluşacaktır.

Kargo İle Diploma Talep Dilekçenizi ve eklerini UBS sisteminde İlişki Kesme Belgeniz (Ayrılma Belgesi) oluştuktan sonra (evrak süreci açısından sorun oluşmaması için) göndermeniz gerekmektedir.

Öğrencilerimiz tarafından Kargo İle Diploma Talep Dilekçesini doldururken kargoların kendilerine teslim edileceği adreste bulunmaları gerekmektedir.

Önemli Not: Bu seneden önce (2019-2020 Eğitim Öğretim Yılından) mezun olmuş ancak diplomaları için müracaatta bulunmamış öğrencilerimizin ilişki kesme süreçlerini başlatabilmeleri için öğrenci işleri birimine ulaşmaları gerekmektedir.

Dosya Adı
Mezun olma ve diploma alma süreçleri.pdf İndir Göster