TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Öğrencileri Meslek Yüksekokulumuzu ziyarete etti.

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi öğrencilerinden oluşan 21 kişilik öğrenci grubu, edebiyat ve çocuk gelişimi öğretmenleri eşliğinde Çınarcık Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Çınarcık Meslek Yüksekokulumuz ve bölümlerine dair bilgi almak üzere gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler, “Çocuk Gelişimi” ve “Sosyal Hizmetler” programları hakkında bilgi sahibi oldu. Öğrencilere Meslek Yüksekokulumuz ve Çocuk Gelişimi Programı hakkında Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimiz tarafından sunum yapıldı. Sunuma Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Özgür Doğan GÜRCÜ’ de katıldı. Yine Çocuk Gelişimi Programımız öğrencileri tarafından okul binası, derslikler, uygulama atölyeleri ve sosyal alanlar tanıtıldı.

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi öğrencileri bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Nihal YİĞİTALP ve Öğr. Gör. Tuba ÇOBAN’ ın derslerini de dinleme fırsatı buldular. Ziyarete gelen öğrencilerin Meslek Yüksekokulumuza ve Programa ilişkin soruları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cansev KARAKUŞ, bölüm öğretim elemanı Öğr. Gör. Özlem UĞUR ve Yüksekokul Sekreteri Soner TAŞOVA tarafından cevaplandırıldı. Oldukça verimli geçen programın ardından TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi öğrencileri ile öğretmenleri okulumuzu ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.