Yalova Üniversitesi    cinarcik@yalova.edu.tr 0 226 815 55 00

Çınarcık Meslek Yüksekokulu’nun Yeni Konferans Salonu Hizmete Girdi.

Çınarcık Meslek Yüksekokulu'nun yeni konferans salonu hizmete girdi. Türk düşünce dünyasının önemli isimlerinden Nurettin Topçu’nun adını taşıyan salonun açılışına Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vefik Arıca ve Prof. Dr. Cahit Külekçi, Çınarcık MYO Müdürü Öğr. Gör. İzzet İsmail Dur ile üniversite personeli ve öğrenciler katıldı.

Kurdele kesme töreninden sonra Medya ve İletişim bölümünün hazırladığı “İlme Bereket Fikre Hareket: Nurettin Topçu” tanıtım videosu gösterildi. Tanıtım videosunun ardından açılış konuşmalarına geçildi.

Açılış konuşmasında Üniversite Rektörü Mehmet Bahçekapılı, 20. yüzyılın önemli bir münevveri olan Nurettin Topçu'ya vurgu yaparak, "Nurettin Topçu'nun adını, değerli konferanslar ve etkinlikler aracılığıyla yaşatmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu'na destek vermek için elinden geleni yapacağını belirten Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer selamlarını ileterek yeni salonun hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak ise konuşmasında, Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İzzet İsmail Dur'un göreve başladığı günden beri yaptığı çalışmaların takdir gördüğünü belirtti.

Çınarcık Meslek Yüksek Müdürü İzzet İsmail Dur konuşmasında, icra makamında olan bizlerin gençlere yönelik eleştiri yapma hakkının olmadığını belirterek; hareketin bereketine inandıklarını ifade etti. Bu doğrultuda Nurettin Topçu konferans Salonu’nda yapılan etkinlikler ile hem öğrencilerin hem de ilçedeki gençliğin güzel değişimlerine vesile olmak için çaba sarf edeceklerini belirtti. Nurettin Topçu Konferans Salonu başta olmak üzere yeni donatı alanının okula kazandırılmasındaki katkıları sebebiyle Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcısı Murat Savaş ile okulumuza önemli maddi destekler sunan değerli iş insanları Recep Esen ve Serhat Toruk başta olmak üzere tüm hayırseverlere teşekkür eden İzzet İsmail Dur, hayırseverlerin katkıları sayesinde işlerin hızlandığını belirtti.

Konferans salonunun yapımında önemli destekleri olan Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcısı Murat Savaş, hayırsever iş insanları Serhat Toruk ve Recep Esen'e Rektörümüz tarafından plaket takdim edildi. Yine yüksekokulda yapılan yeni donatı alanlarının yapılmasına katkı sunan Çınarcık esnaflarından hayırsever Fatih Kandemir ve Adem Okur’a Kaymakamımız tarafından plaket takdim edildi.

Aynı zamanda Çınarcık Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden, Pazarlama ve Reklamcılık bölümü olarak Nurettin TOPÇU Konferans Salonunun tanıtımı amacıyla çekilen belgesel ve medya ve iletişim alanındaki gayretli çalışmalarından dolayı Öğr. Gör. Sayın Merve Yazıcı’ya; Yüksekokulda yeni donatı alanlarının kazandırılmasındaki samimi gayret ve çabalarından dolayı Yüksekokul Sekreteri Sayın Soner Aktay’a; Ulusal F klavye Yarışmasında, Yalova Üniversitesi’nin 5 yıldır birinci olmasında emeği çok olan Klavye derslerinin hocaları Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programından Öğr. Gör. Sayın Cihat Çetin, Öğr. Gör. Dr.  Sayın Özgür Doğan Gürcü ve Adalet Programından Öğr. Gör. Sayın Necmettin Çakır’a; öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını geliştirmeye yönelik çabaları, ayrıca Kent ve Toplum Araştırmaları Kulübünün kurulmasındaki katkılarından dolayı Öğr. Gör. Sayın Abdurrahman Turgut’a; Çocuk Gelişimi ve Gençlik Hizmetleri bölümü olarak, düzenledikleri yoğun faaliyetler ve gayretli çalışmalarından dolayı Dr. Öğretim Üyesi Sayın Cansev Okutkan’a; öğrencilere yönelik sportif faaliyetlerin gerçekleşmesindeki gönüllü katkıları nedeniyle Dr. Öğretim Üyesi Sayın Ülkü Çoban’a ve öğrencilerin sportif faaliyetlerde bulunması adına, Gençlik ve Spor Bakanlığının imkanlarından yararlanmamıza vesile olan Sayın Gözde Gençtürk’e plaketleri verildi.