Yalova Üniversitesi    cinarcik@yalova.edu.tr 0 226 815 55 00

Medya ve İletişim Programı Öğrencilerinden Beyoğlu Sinema Müzesi Gezisi

Türk Sineması ve Sinema Tarihi dersleri kapsamında Medya ve İletişim Programı birinci sınıf öğrencilerine yönelik Beyoğlu Sinema Müzesi’ne teknik gezi düzenledi.

Medya ve İletişim Programı birinci sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Gülşah Ferrah Polat ve Dr. Öğr. Üyesi Ayten Başer Yetimoğlu eşliğinde Türk Sineması ve Sinema Tarihi derslerini destekleyecek bir geziye katıldılar. Taksim’de bulunan Beyoğlu Müzesine giden öğrenciler hem keyifli vakit geçirdiler hem de alanlarına dair önemli bilgiler edindiler. Her yıl bir alana teknik gezi düzenleyen Öğr. Gör. Gülşah Ferrah Polat bu gibi etkinliklerin öğrencilerin derslerde gördükleri teorik bilgilerin uygulama alanlarını ve biçimlerini görmeleri açısından önemli olduğunu belirtti.