Yalova Üniversitesi    cinarcik@yalova.edu.tr 0 226 815 55 00

Okulumuzda Çınarcık Halk Eğitim Merkezi Sergisi Düzenlendi

Çınarcık Meslek Yüksekokulu’nda, Çınarcık Halk Eğitim Merkezi öğretmen ve kursiyerlerince üretilen eserlerin tanıtımı amacıyla açılan sergiye ilgi yoğundu.

Yüksekokul Müdürümüz İzzet İsmail DUR ev sahipliğinde gerçekleşen serginin açılış törenine Kaymakam Cemil AKSAK, Belediye Başkan Yardımcısı Murat SAVAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim KARABACAK, Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin ORUÇLİ gibi isimlerle birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin elinde hayat bulan ve sergide yerini alan Çınarcık İşi, ahşap boyama, el işlemeleri, takı tasarım ürünleri, yağlı boya tablolar, nakışlar, deri işleme ürünler, ebru çalışmaları gibi görsel sanat ürünleri sergiyi gezenler tarafından yoğun ilgi gördü.