Yalova Üniversitesi    cinarcik@yalova.edu.tr 0 226 815 55 00

Yüksekokulumuzda Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuzda, YÖK Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı çerçevesinde Yalova Emniyet Müdürlüğü NARKO tarafından verilen “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi”, 20 Aralık 2023'da öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından hazırlanan Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı ile ilgili olarak Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Bilim Kurulu'nun katkıları ile bir "Gençlik Eğitim Modülü" hazırlanmış ve YÖK tarafından hazırlanan Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı kapsamında 2023-2024  Eğitim-Öğretim  Yılı'nda  Gençlik  Eğitim  Modülü  içeriği  doğrultusunda  Üniversitemizin öğrencilerine eğitimler verilmiştir.