Yalova Üniversitesi    cinarcik@yalova.edu.tr 0 226 815 55 00

ÜÇ DERS SINAVI BAŞVURULARI HAKKINDA

*Tüm derslerin devam şartını yerine getirdiği halde herhangi bir dönemde, FF, FD veya BZ notu aldığı en az bir dersten en çok üç dersten; bütün derslerden geçer not aldığı halde gerekli ağırlıklı not ortalamasını sağlayamadığı için mezun olamayan öğrencilere, DC veya DD notu aldığı en az bir dersten en çok üç dersten dersten akademik takvimde belirlenen tarihlerde Üç Ders Sınavı hakkı tanınır. Ancak bu sınav sonucunda alacağı not ile ağırlıklı genel not ortalamasını 2.00’ye yükseltemeyecek öğrenciye üç ders sınav hakkı tanınmaz.

* Üç ders sınavı başvuruları 04.02.2019 saat:17.00'a kadar yapılacaktır.

* Sınav 05.02.2019 tarihinde yapılacak olup.Sınav saati ve yerleri daha sonra ilan edilecektir.

* Sınava kabul edilen öğrenci listesi 04.02.2019 saat:17.00'dan sonra ilan edilecektir.

*Faks,mail,posta yolu ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

*Sınav başvuru dilekçesi için tıklayınız.