Yalova Üniversitesi    cinarcik@yalova.edu.tr 0 226 815 55 00

Değerli Öğrencilerimiz;

Tek ders sınavı başvuru ve sınav takvimi aşağıdadır.

Sınava 4 yarıyılda alması gereken bütün dersleri alıp 120 akts yi tamamlayıp (UZEM dersleri ve seçmeli dersleri de dahil) tek bir dersten başarısız olan ikinci sınıf öğrencilerimiz girebilecektir.

Başarısız dersi olmamasına rağmen Genel Not Ortalaması (GANO) 2.00'ın altında kalan öğrencilerimiz harf notu DC ve DD olan derslerinden sadece birinden tek ders sınavına başvuru yapabilir.

Staj yapıp yapmamış olmanız sınava başvurunuzu etkilememektedir.

Başarısız olduğunuz dersin yarıyılı önemli olmayıp sınava en fazla bir dersten başarısız olan öğrenciler girebilecektir.

Sınava başvuru ve sınava girmek için herhangi bir ücret yatırmanıza gerek yoktur.

Sınavlar yüz yüze olacaktır.

Sınav tarihleri ve yeri için duyuruları takip etmeyi unutmayınız.

Sınava başvuru linki aşağıda yer almaktadır. Başvuru formu 16 Eylül 2024 tarihinde saat: 17.00'ye kadar açık olacaktır.