Yalova Üniversitesi    cinarcik@yalova.edu.tr 0 226 815 55 00

Değerli Öğrencilerimiz, Bölümlerimize ait ders programlarını aşağıdaki dosyalardan görüntüleyebilirsiniz. Ders programlarında değişiklikler ve güncellemeler olabilir.

Ders seçimi , kayıt yenileme ve 2.öğretimler ile uzatmalı öğrencilerimizin harç ödemeleri 23-27 Eylül 2024 tarihinlerinde yapılacaktır. Harç ödemeleri Vakfıbank internet, mobil bankacılık, şube veya atm üzerinden yapılacaktır.

Kayıt yenileme duyurusu için TIKLAYINIZ.

Ders başlangıçları 30 Eylül 2024 tarihinde olacaktır.

30 Eylül - 4 Ekim 2024 tarihleri arasında  danışman hocalar tarafından ders ekleme çıkarma ile danışman onayları olacak olup kayıt yenileme döneminde ders seçimi yapamayan öğrencilerimiz danışman onaylama tarihlerinde danışman hocalarıyla ders seçimi yapabilir.

Ders kayıtlanmalarınız tamamlandıktan sonra kendi ubs sisteminizden ders programınızı takip edebilirsiniz

Dosya Adı
YEREL YÖNETİMLER.pdf İndir Göster