Yalova Üniversitesi    cinarcik@yalova.edu.tr 0 226 815 55 00

Yatay Geçiş Kayıt Asil Kazanan kayıtları 09-13 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Asil kazananlardan kayıt yaptırmayanlar olduğu takdirde yedeklerin kayıtları 16-17 Eylül 2024 tarihlerinde yapılacaktır.

Kurumlararası Not Ortalamasıyla Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilenlerden Kayıt İçin İstenilen Evraklar :

-Başvuru formunun çıktısı

-Onaylı Ders İçerikleri

-Özel Güvenlik ve Koruma Programı için tam teşekküllü bir hastaneden alınmış üzerinde "Özel Güvenlik Öğrencisi olur" ibareli heyet raporu ve adli sicil kaydı.

-İkinci öğretimden birinci öğretime geçmek isteyenler için %10'a girdiklerine dair  belge

-Yatay geçişe engel bir durum olmadığına dair belge

Merkezi Yerleşme Puanıyla Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilenlerden Kayıt İçin İstenilen Evraklar :

Başvuru formunun çıktısı

-Onaylı Ders İçerikleri