Yalova Üniversitesi    cinarcik@yalova.edu.tr 0 226 815 55 00

Yüksekokulumuzda Öğr. Gör. Cahit KAVTELEK Tarafından Değerlerimizi Konuşalım Söyleşisi Gerçekleştirildi

Çınarcık Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize yönelik milli ve manevi değerlerin kazandırılması amacıyla 22 Ekim 2024 tarihinde Nurettin TOPÇU Konferans Salonu’nda Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Cahit KAVTELEK tarafından Değerlerimizi Konuşalım / Sen Değerlisin söyleşisi gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin geleceklerini inşasında akademik başarılarının önemli olduğu ancak bunun yeterli olmayacağını, akademik başarılarının yanı sıra devletine, vatanına, milletine, çevrelerine ve ailelerine karşıda sorumluluklarının olduğu bu sorumlulukları da yerine getirebilmelerinin milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak bizzat bu değerlerle yaşayarak gerçekleştirilebilecekleri vurgulandı.  Milli ve manevi değerlerin kazandırılması ve yaşatılması amacıyla etkinliğin gelecek haftalarda da düzenlenmesi amaçlanmaktadır.