Cumhurbaşkanlığı Staj Seferberliği Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz;

Cumhurbaşkanlığı Staj Seferberliği kapsamında staj kabulü alan öğrencilerimizin aşağıda yer alan formları  3 (üç )'er nüsha halinde hazırlamaları gerekmektedir. Öğrenci, İşveren ve Meslek Yüksekokulu Yönetimi tarafından eksiksiz bir şekilde doldurup imzalanan formların, tüm imza süreçleri tamamlandıktan sonra birer nüshalarını Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

Doldurulması gereken belgelerin staj sözleşmesinde belirtilen sürelerde (staja başlamadan 1 hafta önce) teslim edilmesi gerekmektedir. Aksi halde öğrencilerimizin staj işlemleri başlatılamaz.

Bu stajların zorunlu staj dersi olarak değerlendirilmesi durumu bölümünüzün alacağı karara göre değişmektedir.

Staj yapan öğrencilerimiz, iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin verilmesinden öğrencinin staj yaptığı kuruluş(işveren) sorumludur. Ancak iş sağlığı ve güvenliği eğitimini online olarak alabilirsiniz. Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Staj formları aşağıdadır.

Dosya Adı
1- Staj Esnasından Uyulması Gereken Kurallar Taahhütnamesi.pdf İndir Göster
2 -Onam Belgesi.pdf İndir Göster