Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İzzet İsmail DUR

1986 yılında İstanbul’da doğdu. 2003 yılında Rezan Has Lisesi’nden, 2008 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

2011 yılında Marmara Üniversitesi’nden " Yerel Yönetişim ve Kent Konseyleri (Kadıköy ve Ümraniye Kent Konseyi Karşılaştırması) " başlıklı tezi ile yüksek lisansını tamamladı.

Bursa Uludağ Üniversitesi'nde doktora eğitimi devam etmektedir.

2010-2011 yılları arasında Maliye Bakanlığı'nın Uzman Yardımcılığı kadrosunda çalıştı. Maliye Bakanlığın'ndaki görevini takiben 2011 yılında Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulunda göreve başlayan İzzet İsmail DUR, sırasıyla Yerel Yönetimler Program Başkanlığı, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanlığı görevlerinden sonra 24 Ocak 2023 tarihinden itibaren Çınarcık Meslek Yüksekokulu müdürlük görevini sürdürmektedir.

Evli ve 1 çocuk babasıdır.