Yerel Yönetimler Programı ‘nın güçlü dış paydaşı: Çınarcık Belediyesi

Çınarcık Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetimler Programı olarak 2022 yılı dış paydaş toplantımızı Çınarcık Belediye Başkanı Sayın Numan Soyer ile yaptık.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ile yapılan toplantıda Yerel Yönetimler programımızın 4 dönemlik ders planlaması masaya yatırılarak belediye başkanımızın görüş ve önerileri alındı.

Buna göre Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer; “yerel yönetim mezunu öğrenciler belediyelerin ihtiyaç duyduğu yetişmiş insan kaynağı ihtiyacını gideren en önemli yükseköğretim programı. Buna göre belediyelerde göreve başladıklarında daha hazır olmaları için uygulamaya dönük daha fazla ders görmüş olmalarını bekliyoruz. Örneğin; zabıta hizmetleri ile ilgili veya bir ders konulabilir” şeklinde temennisini dile getirdi.

Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Doç.Dr. Salih BATAL’ın bölüm adına katıldığı görüşmede, başkanın önerisinin bölüm kurulunda değerlendirmeye alınmasına karar verilerek, hatıra fotoğrafı çekimi ardından toplantıya son verildi.